eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Szilágyi Liliána a riói nyári olimpia női 200 méteres pillangóúszásának elődöntője után a Rio de Janeiró-i olimpia Uszodában 2016. augusztus 9-én. Szilágyi a tizedik helyen zárt.
Nyitókép: MTI/EPA/Esteban Biba

Risztov Éva ajánlotta be a Fradiba Szilágyi Liliánát

A Ferencvárosba igazolt az Eb-ezüstérmes úszó, Szilágyi Liliána. A részletekről új trénere, Molnár Ákos beszélt az InfoRádiónak.

A Ferencvárosban folytatja pályafutását Szilágyi Liliána junior olimpiai bajnok, felnőtt Európa-bajnoki ezüstérmes úszó.

"Liliána adottságai, korábbi eredményei arra predesztinálnak, hogy nemzetközileg is komoly terveink legyenek, szeretnénk, ha már ez az év is jól sikerülne" - fogalmazott Molnár Ákos az InfoRádió megkeresésére.

Az úszónő képviselője, Risztov Éva segített a kapcsolat kétrejöttében, jelezve, hogy Szilágyi Liliána hazaköltözött Magyarországra,

és itthon készülne tovább, adott esetben Molnár Ákossal, aki például Verrasztó Dávidnak is edzője.

"Nagyon erősen indultunk, a novemberi rövid pályás országos bajnokságon 200 pillangón, legerősebb számában egyéni csúcsot úszott. Utána a rövid pályás vb kihagyása mellett döntöttünk, hogy hozzá tudjon szokni az itteni edzésekhez, az új feladatokhoz. Lilunak nagy szüksége van arra, hogy nagy ellenfelekkel harcoljon, úgyhogy lelkesen állunk az egészhez" - részletezte Molnár Ákos.

Az idei cél, hogy 100 és 200 m pillangón kiharcolja a nyári vb-részvételt, ami nem lesz egyszerű,

mert amint a férfiaknál, a hölgyeknél is épp ebben a két számban van tolongás. Az első kettőben kell lenni a márciusi országos bajnokságig, "utána lehet gondolkodni" - zárta Molnár.

Szilágyi Liliána igazi vándormadárnak számít az úszók közt. 22 éves kora ellenére már számos klubban megfordult: Széchy SE (-2009), Jövő SC (2009-2012), Kőbánya SC (2012-2015), Honvéd (2016-2018) és Florida Gators (2017).

Az interjút teljes terjedelmében meghallgathatják az InfoRádió Vegyesúszás című magazinműsorában.

Az úszókról is beszélt Kubatov Gábor klubelnök, a Fidesz alelnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. A beszélgetés szerkesztett leiratát itt olvashatják, a teljes műsort pedig alább megnézhetik.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×