eur:
394.25
usd:
370.26
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Az egri Gyárfás Tamás Balázs (j) és Pietro Figlioli, az olasz AN Brescia játékosa a férfi vízilabda Bajnokok Ligája A csoportjában játszott ZF-Eger - AN Brescia mérkőzésen az egri Bitskey Aladár Uszodában 2018. december 5-én. A magyar csapat 11-8-ra kikapott.
Nyitókép: MTI/Komka Péter

Nem ment a magyar csapatoknak a BL-ben

Az FTC és az Eger kikapott, a Szolnok döntetlen játszott a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában.

Az Eger 11-8-as vereséget szenvedett a Bresciától a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek negyedik fordulójában.

A találkozót jobban kezdte a hevesi együttes, háromszor is kétgólos előnyre tett szert. A harmadik negyed végén azonban a Brescia első ízben átvette a vezetést (6-7), ezután pedig már nem engedte ki kezéből a győzelmet.

Szintén az A csoportban a friss Európai Szuperkupa-győztes FTC-Telekom nagy csatában szenvedett vereséget a Barcelonetától. A magyar csapat háromgólos hátrányból még egyenlített, de végül nem tudta megnyerni a mérkőzést.

A B csoportban a Szolnoki Dózsa döntetlent játszott a német Spandauval.

Bajnokok Ligája, csoportkör, 4. forduló

A csoport:

ZF-Eger - Brescia (olasz) 8-11 (3-1, 2-4, 1-2, 2-4)

FTC-Telekom Waterpolo - Barceloneta (spanyol) 8-9 (2-2, 1-3, 4-2, 1-2)

B csoport:

Spandau Berlin (német)-Szolnoki Dózsa 9-9 (3-3, 2-3, 3-1, 1-2)

Címlapról ajánljuk
Egyetemi bérkövetelések: előrelépés még nincs, államtitkári ígéret már van

Egyetemi bérkövetelések: előrelépés még nincs, államtitkári ígéret már van

Hankó Balázs megígérte, megvizsgálják, hogy az általa ismert fizetési adatok miért nem egyeznek az egyetemi dolgozók bérpapírjain szereplő számokkal. Gregor Anikó, a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete ELTE Társadalomtudományi Karának szakszervezeti titkára az InfoRádióban elmondta: hasznos volt az újabb egyeztetés, két hét múlva pedig újra tárgyalni fognak.
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×