eur:
393.85
usd:
367.91
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Vámos Márton (j) és a német Marko Stamm a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság férfi versenyének csoportkörében játszott Németország - Magyarország mérkőzésen 2018. július 20-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Vámos: a Ferencvárosnak meg kell tanulnia leszállni a földre

Öt nappal az Európai Szuperkupa megnyerése után a Ferencváros 9-8-ra kikapott a vendég Barcelonetától a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörében. Vámos Márton, az FTC világbajnoka értékelt az InfoRádiónak.

Nem döntetlenre játszott a Ferencváros a férfi vízilabda Bajnokok Ligája szerdai játéknapján, amikor is az 9-8-ra kikapott hazai pályán a spanyol Barcelonetától.

"Kicsit még a Szuperkupa-győzelem hatása alatt voltunk"

- kereste az okokat az InfoRádiónak Vámos Márton, a csapat világbajnok vízilabdázója. "Nem mondom, hogy rányomta a bélyegét a meccsre, mert 2-0-ra mi vezettünk, majd megtorpantunk, és ők produkáltak egy 5-0-s szériát."

Úgy érzi, olyan gólokat kaptak, ami ilyen szinten nem fér bele: lefordulásból, centerből akciógólt is szerzett a Barceloneta. Nem is fizikálisan, sokkal inkább mentálisan voltak fáradtak a mérkőzésen,

meg kell tanulniuk, hogy öt nappal egy eufórikus ünneplés után hogyan kell visszaérkezni a földre

és egy hasonló erősségű csapattal újra felvenni a versenyt.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×