eur:
392.2
usd:
366.79
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pixabay.com

Szinte minden csont eltört a Piliscsaba sportolójának lábában

Horrorsérülést szen­vedett a REAC elleni NB II-es bajnokin a korábbi válogatott focistát, Kabát Pétert is foglalkoztató Piliscsaba futsal-játékosa, Fehér Krisztián.

A Bors szerint a sportoló bal lábában térdtől lefelé szinte minden csont eltört, amikor az ellenfél kirohanó kapusa elsodorta. „Annyira emlékszem, hogy ütköztem a kapussal, de utána akkora sokkot kaptam, hogy a többi kiesett” – mesélte Fehér Krisztián, akit a félbeszakított meccsről mentő vitt a kórházba. A bal sípcsontján nyílt törést szenvedett, a szárkapocscsontja, valamint két helyen a bokája is eltörött. Az operáció éjjel egy órátor fél ötig tartott, fémlemezek és csavarok tartják össze a lábát.

A 27 éves futsalos már otthon lábadozik, de mint mondta, jelenleg még az evés, az alvás és a mosdóba járás is komoly nehézséget okoz számára. „És ez még két hónapig így lesz a fekvőgipszben. Az elsődleges célom, hogy három hónap múlva újra megtanuljak járni. Aztán gyógytornával elérni, hogy minél hamarabb visszatérjek a pályára” – fogalmazott a sportoló, aki hozzátette: a felépülési idő pontos hosszát még nem tudták megmondani az orvosok.

Csapattársa, Kabát Péter a lapnak elmondta, harminckét éves pályafutása alatt sosem látott még olyan csúnya sérülést, mint amikor a mentősök levágták Krisztián lábáról a sportszárat. „Mindenki sírt, nem tudtunk magunkhoz térni. Én este aludni sem tudtam, annyira sokkoló látvány volt. A kapus nem akart sérülést okozni, de jobban vigyázhatott volna” – tette hozzá Kabát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×