eur:
394.32
usd:
371.48
bux:
0
2024. április 16. kedd Csongor
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Youtube.com

Mostantól két születésnapja lesz Sophia Flörschnek

Elhagyhatta a kórházat a Forma-3-asok makaói nagydíján horrorbalesetet szenvedett pilótanő.

Nyolc nappal a balesete után hétfőn elhagyhatta a kórházat a 17 éves Sophia Flörsch, aki a november 18-i Forma-3-as Makaói Nagydíjon szenvedett csigolyatöréssel járó balesetet.

"Ma hazarepülök, és nagyon örülök, hogy viszontláthatom a családomat és a barátaimat" - írta Facebook-oldalán Flörsch, akinek a szerencsétlenségben eltört a hetes nyakcsigolyája, ezért múlt hétfőn meg kellett operálni, majd megfigyelésre a makaói kórházban tartották. "November 18-án, Makaóban másodszor születtem meg" - fogalmazott a 18. születésnapját szombaton ünneplő Flörsch, aki a Forma-3-asok évzáró, makaói viadalán egy hosszú egyenesben,

több mint 250 kilométer/órás sebességnél ütközött az egyik rivális autójával, versenygépe a levegőbe emelkedett és lassulás nélkül kirepült a pályáról, nekicsapódva a kerítésnek és egy épületnek.

A balesetben további négy ember sérült meg.

A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) vizsgálatot indított. A szerencsétlenség okai egyelőre még tisztázatlanok, de Jean Todt, az FIA elnöke azt mondta,

a vizsgálat lezárása után "levonják a következtetéseket

és meghozzák a szükséges döntéseket".

Címlapról ajánljuk
Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Recep Tayyip Erdogannak ez lehet az utolsó ciklusa államfőként, hiszen a török alkotmány szerint nem indulhat több alkalommal a pozícióért. 2028-tól valóban új elnöke lesz Törökországnak? Erről, valamint a március 31-i önkormányzati választások jelentőségéről is beszélt Egeresi Zoltán Törökország-kutató, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem munkatársa az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×