eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
A gólszerző ferenvcárosi Böde Dániel (j) és csapattársa Bőle Lukács a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójában játszott Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a mezőkövesdi városi stadionban 2018. augusztus 25-én. Mezőkövesd - Ferencváros 0-1.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt

Böde Dániel meglepődött

A magyar labdarúgó-válogatottba ismét meghívott támadó, Böde Dániel a nemzeti csapatról és Marco Rossi dicsérő szavairól is beszélt az FTC honlapjának.

Újba bekerült a magyar válogatott keretébe Böde Dániel. Marco Rossi szövetségi kapitány először hívta be a Fradi támadóját.

„Megmondom őszintén, meg se fordult a fejemben a válogatott. Sok dolgom van itt, hiszen egyelőre a Ferencvárosban sem vagyok stabil kezdő, bármikor ismét a padon találhatom magam. Ettől persze még nagyon is örülök a meghívónak, és teszem majd a dolgomat a válogatottban is, ahogy mindig” - mondta a fradi.hu-nak.

Arra a felvetésre, hogy az olasz szövetségi kapitány dicsérte azt a győzni akarását, azt mondta: jólesnek a szavai, de szerinte ez a hozzáállás természetes.

„Kezdőként vagy csereként, a Fradiban vagy a válogatottban minden egyes mérkőzésen nyertesként akarom elhagyni a pályát. Mindent kiadok magamból, ha 5 percet kapok, akkor abban az időszakban, ha végigjátszom a meccset, akkor 90 percen keresztül” - nyilatkozta.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×