eur:
394.78
usd:
370.89
bux:
65150.27
2024. április 19. péntek Emma
Dzsudzsák Balázs örül a második góljának a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja harmadik fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkőzésen, Lyonban 2016. június 22-én.
Nyitókép: MTI Fotó: Illyés Tibor

Dzsudzsák újra válogatott lehet - nyilatkozott a szövetségi kapitány

Megnyílhat az út Dzsudzsák Balázs számára a válogatottba.

Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya Dzsudzsák Balázsról is nyilatkozott. Az M4 Sportnak adott interjúban Rossi elismerően nyilatkozott Dzsudzsákról, aki újra meghívást kaphat a válogatottba.

A szövetségi kapitány az alábbiakat mondta: “Mindig is nagyra értékeltem a technikai és taktikai tudását, valamint, azt az erőfeszítést, büszkeséget a címeres mezre, a csapatkapitányságra, ami az Európa-bajnokságig jellemezte. Eddig azért nem hívtam be, mert nem volt csapata, nem edzett és nem játszott. De onnantól, hogy edz, jól játszik, és tudom, hogy plusz munkát is végez, nem látom az okát a mellőzésnek. Kedvelem a jó játékosokat és ha vannak vezérek a csapatban."

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×