eur:
394.26
usd:
370.41
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
A későbbi győztes Hosszú Katinka a női 400 méteres vegyesúszás döntőjében a 17. vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2017. július 30-án.
Nyitókép: MTI Fotó: Kovács Tamás

Sós Csaba: kiderül, hol van a helyünk Európában

Legalább tíz érmet vár a magyar úszóktól Glasgow-ban a szövetségi kapitány.

Legalább tíz érem, köztük egynél több arany megszerzésében bízik Sós Csaba, a Glasgow-ban pénteken kezdődő Európa-bajnokságra készülő magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya.

Az elutazás előtti sajtótájékoztatón a szakember úgy fogalmazott, nem cél, hogy az együttes megismételje a két évvel ezelőtti, londoni teljesítményét, a tíz elsőséget, ami a valaha volt legjobb magyar szereplés.

Hozzátette: ezeken a kontinensviadalokon derül ki igazán, "hol van a helyünk Európában", ugyanis az olimpia évében rendezett Eb-kel ellentétben ezek az adott esztendő fő versenyei.

Sós Csaba Hosszú Katinkával kapcsolatban megerősítette, nincsenek elvárásai a háromszoros olimpiai bajnokkal szemben, neki ugyanis az elmúlt fél év után

ez a mostani Európa-bajnokság csak egy kiindulópont, a célja a 2020-as tokiói ötkarikás játékok.

Sós Csaba, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya volt a vendége július 30-án az InfoRádió Aréna című műsorának, amelyben a szakember a sportágba áramló sok pénz negatív hatásairól is beszélt. Az Aréna teljes adását itt hallgathatja meg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×