eur:
394.62
usd:
369.62
bux:
65600.84
2024. április 23. kedd Béla

Magyar sztárúszók az iskolai mészárlás helyszínén

Az Egyesült Államokban edzőtáborozó magyar úszóválogatottak részvétük jeleként mécseseket helyeztek el a februári 15-i iskolai mészárlás helyszínén.

A Coral Springsben edzőtáborozó magyar úszóválogatottak – köztük a junior világbajnok Késely Ajna és az olimpiai bronzérmes Kenderesi Tamás – versenyzőtársaikkal és edzőikkel együtt szerdán ellátogattak a közeli Parklandba, és részvétük jeleként mécseseket helyeztek el a februári 15-i iskolai mészárlás helyszínén.

Erről Turi György, a Kőbánya SC vezetőedzője, a Magyar Úszó Szövetség alelnöke számolt be.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Fordulat a tőzsdéken, folytatódik a felpattanás

Fordulat a tőzsdéken, folytatódik a felpattanás

Hangulatjavulással indult a hét a tőzsdéken, tegnap világszerte felpattantak a tőzsdék a korábbi hetekben tapasztalt esés után. A momentum a mai nap is úgy tűnik, hogy kitart, hiszen Ázsiában is nagyrészt emelkedtek a vezető részvényindex és Európában is határozott emelkedést lehet látni. Közben felpörögnek az események mind makrogazdasági, mind gyorsjelentési fronton: itthon az MNB kamatdöntést tart, és a nap folyamán sorban fognak érkezni a BMI adatok Európában és az Egyesült Államokból; a tengerentúl ma olyan nagyvállalatok jelentenek, mint a Tesla, a PepsiCo, vagy a Philip Morris.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×