eur:
392.91
usd:
366.41
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Kósa Lajos: Bözsi, a veréb és az ellopott show

A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség célja, hogy még tovább fejlessze a sportágat, és minél több gyerek tanuljon meg korcsolyázni - mondta Kósa Lajos elnök.

Elvittük a show-t a téli olimpián – mondta a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában Kósa Lajos.

„Nekünk volt most Eddie, a sas helyett Bözsi, a veréb a félcsőben. Ha csak az a teljesítmény, az baj, akkor furcsákat gondolnak rólunk. De aztán Tóth Ivett felrobbantotta a csarnokot az AC/DC-vel, fantasztikus volt, utána meg jött a fiúk aranya, ránk figyelt a világ” – fejtette ki a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség elnöke.

Beszámolt arról is, hogy a magyar rövidpályás gyorskorcsolyaváltó olimpiai győzelme után este 11 órakor már takarították a csarnokot, de a magyarok még ott voltak, és azt üvöltötték, hogy „mi vagyunk a legnagyobb, hej”.

Kósa Lajos a magyar sikerek mögött kiváló taktika állt, és az, hogy itthon dolgozik a világ három legjobb edzője.

A szövetség célja, hogy még tovább fejlessze a magyar korcsolyasportot, a short track mellett a műkorcsolyát és a hosszúpályás gyorskorcsolyát is – tette hozzá.

A kormány négy új fedett korcsolyapálya építését támogatja, és az a cél, hogy minél több gyerek tanuljon meg korcsolyázni, mert számos jó hatása van – közölte Kósa Lajos.

Címlapról ajánljuk
Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Nagyjából a Magyar Nemzeti Bank várakozásainak megfelelő adatokat vár idén a magyar gazdaságtól Isépy Tamás, a Századvég makrogazdasági üzletágvezetője és Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. Úgy vélik, az elmúlt időszak gazdasági válságainak egyik legfőbb tapasztalata, hogy sokkal több váratlan helyzetre kell felkészülnie a világnak.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×