eur:
388.52
usd:
360.61
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Önmagát is meglepte az új kajakkirálynő

Önmagát is meglepte az új kajakkirálynő

Elégedetten tekint vissza a múlt hétvégi szegedi válogatóra Lucz Dóra. Az UTE kajakozója 200 egyesben győzött, 500 egyesben pedig második lett a szezonban itthon eddig taroló Takács Tamara mögött.

“Az 500-on elért második hellyel egy kicsit magamat is megleptem, hiszen alig kaptam ki Tamarától. Nagyon örülök ennek az eredménynek, és a második válogatón, Szolnokon is indulok majd ebben a számban” – mondta az InfoRádió Víztükör című műsorában Lucz Dóra.

A sprinttávon aratott sikere papírformának számít, pedig nem mindennapi körülmények között tudott nyerni.

“A döntőben már zavaróan nagy hátszél volt, ráadásul a rajtomat is elrontottam, ami miatt van bennem egy kis hiányérzet. A pálya többi része viszont jól sikerült, hamar begyorsultam, és utolértem a többieket. 200 méteren nincs idő gondolkodni, nagyon hajtottam, és boldog vagyok, hogy végül így is tudtam győzni” – fejtette ki.

Az Újpest versenyzője nem titkolta, hogy motiválják a sikerek,

már a Világkupa-győzelem is önbizalmat adott neki.

Az Eb-n ő indulhat 200 egyest, de szívesen szerepelne az 500 négyesben is.

“Nagy dolog bekerülni a csapathajóba, az elmúlt években rendre szép eredményeket ért el a magyar négyes. Sokat jelent nekem a csapatban másokkal együtt dolgozni, másfajta élmény így sikereket aratni, mint egyesben” – tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×