INFORÁDIÓ 

2018. március 23. péntek
Emőke

Nemzetközi és OB I-es vízilabdameccsek is lesznek hétvégén

Infostart / InfoRádió
A férfi vízilabda Bajnokok Ligája-selejtező 3. fordulójának visszavágóján a Szolnok szombaton a vendég Marseille együttesével mérkőzik. A Férfi Eurokupa 2. selejtezőkörében a Ferencváros és a Szeged is idegenben küzd a továbbjutásért.

Az OSC mellett a magyar bajnok Szolnok is vízbe száll a férfi vízilabda Bajnokok Ligája-selejtező 3. fordulójának visszavágóján, a szolnoki együttes szombaton a francia Marseille csapatát fogadja. Az első meccsen 7-6-ra Cseh István vezetőedző gárdája győzött.

A Férfi Eurokupa 2. selejtezőkörében a hétvégén a Ferencváros és a Szeged lesz érdekelt. A nápolyi csoportban a Fradi pénteken az orosz Kazannyal, szombaton az olasz Acquachiara, vasárnap pedig a szintén orosz Kirisivel csap össze.

A Szeged a Spliti csoportban ma a horvát Mornar Splittel, szombaton a Jadran Splittel, vasárnap pedig az olasz Canottieri Napoli együttesévvel mérkőzik a továbbjutásért.

A férfi vízilabda OB I-ben szombaton az A csoportban az Eger a BVSC-t, a Tatabánya a Miskolcot fogadja. A B csoportban a Honvéd a Vasast látja vendégül, a KSI pedig Pécsen száll vízbe.

Hanganyag: Szabó S. Gergõ

Kapcsolódó hang

Hanganyag
 


A címlapról ajánljuk