eur:
388.51
usd:
360.8
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Kolumbiai edző lett a mexikói futballkapitány

A kolumbiai Juan Carlos Osorio lett a mexikói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Az 54 éves szakember legutóbb a brazil FC Sao Paulo kispadján ült, és szerdai bemutatásán elsődleges céljaként a 2018-as oroszországi világbajnokságra való kijutást jelölte meg.

Előzőleg Ricardo Ferretti volt az ideiglenes mexikói szakvezető, aki csak négy mérkőzést vállalt, majd visszatért klubcsapatához, a Tigreshez.

A júliusban menesztett Miguel Herrerának, az Arany Kupát nyert - és a tavalyi világbajnokságon nyolcaddöntős - nemzeti együttes kapitányának azért kellett távoznia, mert megütött egy televíziós riportert.

A válogatott a nyáron rendezett chilei Copa Americán nem jutott tovább a csoportkörből, majd az Arany Kupán is csak másodikként végzett a csoportjában, aztán a negyeddöntőből és az elődöntőből is vitatható tizenegyesek révén került a fináléba, ahol 3-1-re nyert Jamaica ellen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×