eur:
388.92
usd:
363.44
bux:
68130.83
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

A futballkirály a Hercegek Parkjában

Két slágermérkőzéssel folytatódik ma este a labdarúgó Bajnokok Ligája: a PSG a Barcelonát, a Bayern München a Juventust fogadja.

A franciák azt állítják, számukra az AC Milan a példa, a piros-feketék a Barcelona elleni első meccsükön megmutatták, hogy nem legyőzhetetlen a Zlatan Ibrahimovic által is a világ legjobbjának nevezett katalán alakulat. Alkalmasint a párizsi vezérkar - beleértve Leonardo és Carlo Ancelotti mellett a svédet is - könnyen szerezhet a Milan táborából plusz információkat.

Ibra egyébként játszhat, miután az UEFA elengedte hátralévő büntetését, kiváltva ezzel a barcelonai sportigazgató, Andoni Zubizarreta felháborodását. Így a PSG legveszélyesebb góllövője játszhat egykori klubja ellen. Thiago Motta nem, a brazil-olasz középpályás még nem épült fel sérüléséből, de talán a visszavágón hadra fogható lesz.

A spanyolok (katalánok) nagy lelkierőt meríthetnek abból, hogy a beteg Tito Vilanova ismét ott lehet velük, az edző is elutazott a párizsi mérkőzésre. Legjobb formában lévő játékosuk Lionel Messi, aki a hétvégén, a Celta elleni bajnokin 19-re növelte azon ligamérkőzéseinek számát, amelyeken sorozatban gólt szerzett. Ez egyben azt is jelenti, hogy a bajnoki élvonal minden más csapata ellen szerzet gólt, sorozatban.

Victor Valdés, a csapat kapusa nehéz mérkőzésre számít. Bízik szép emlékeiben, részese volt az Arsenal elleni 2006-os BL-győzelemnek, illetve március végén a franciák elleni vb-selejtezőn aratott győzelemnek. Igaz, mindkettőt a Stade de France-ban játszották. Az esti meccs pedig a Parc des Princes-ben lesz.

Ami a müncheni mérkőzést illeti, a Bayern nagy formában van, 9-2-re verte pénteken a HSV együttesét, s már csak egy lépésre van a bajnokság megnyerésétől. Bastian Schweinsteiger még sérült, vélhetően Toni Kroos ellenben igen.

A párizsi mérkőzés a DigiSport 1-en, a müncheni a Sport 1-en látható élőben. A találkozók 20.45-kor kezdődnek.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×