eur:
404.53
usd:
373.77
bux:
74507.52
2024. október 28. hétfő Simon, Szimonetta

Gigafizetéssel tartanák Manchesterben Ronaldót

A portugál Cristiano Ronaldo lehet az angol bajnokság legjobban fizetett futballistája, ugyanis klubja, a Manchester United heti 150 ezres fizetést ajánlott neki.

A nyáron még távozni akart a Manchester Unitedből, és a Real Madridhoz vágyott a portugál klasszis, ám az azóta eltelt hónapokban már többször is hűségesküt tett a Vörös ördögöknek Cristiano Ronaldo. A múlt héten a Real Madrid elnöke már elismerte, hogy teljesen lemondtak a támadó megszerzéséről, ennek ellenére Manchesterben mindent megtesznek, hogy hosszabb időre magukhoz láncolják az Aranylabda legnagyobb várományosát.

Ronaldo szerződése még három évig érvényes, ám a Unitednél már azt tervezik, hogy új, heti 150 ezer fontos kontraktust kínáltak a 23 éves klasszisnak. Ezzel a portugál lenne a Premier League legjobban fizetett játékosa.

A manchesteriek igyekezet mögött az áll, hogy a FIFA szabályok szerint a következő idény végén akár ki is vásárolhatná magát szerződéséből Ronaldo.

"A következő nyár kulcsfontosságú lesz a szerződése ügyében" - ismerte el Sir Alex Ferguson is, aki ugyanakkor nem hiszi, hogy attól kellene tartani, hogy a portugál labdarúgó kihasználja a FIFA biztosította kiskaput.

Ronaldo most sem panaszkodhat szerződésére: heti 120 ezer fontot kap klubjától.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.28. hétfő, 18:00
Oroszi Beatrix
a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Surveillance Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×