eur:
389.69
usd:
363.53
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Podolski és Lahm felépül a sorsdöntő csatára

Lukas Podolski és Philipp Lahm játszhat a német labdarúgó-válogatottban hétfőn az osztrák elleni fontos Európa-bajnoki mérkőzésen, ugyanakkor Marcell Jansen szereplése kérdéses.

Mindhárman a horvátoktól elszenvedett 2-1-es vereség alkalmával sérültek meg csütörtökön. Podolski - aki csapata mindhárom gólját szerezte a kontinensviadalon - a bokáját, Lahm a vádliját fájlalta, míg Jansent a szünetben le kell cserélni a válla miatt.

A németeknek elég Bécsben egy döntetlen a házigazda ellen, hogy bejussanak a negyeddöntőbe.

A meccset a helyszínen nézi meg a német kormány több tagja. Angela Merkel kancellárral az élen Bécs vendége lesz a német külügy-, belügy-, pénzügy-, védelmi, közlekedési és környezetvédelmi miniszter. Nem kíván lemaradni azonban a két ősi rivális összecsapásáról a berlini főpolgármester és a thüringiai miniszterelnök sem, ők szintén bejelentették részvételi szándékukat.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×