eur:
389.65
usd:
363.71
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Az olaszokat megmentő Buffon a száguldó hollandokat is megelőzte

Gianluigi Buffon, a románok ellen büntetőt hárító olasz kapus lett a pénteki nap legjobbja az inforadio.hu olvasói szerint az osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságon. Magas átlagosztályzatot kaptak a franciák ellen is remeklő holland labdarúgók is.

Életben tartotta a világbajnok olasz labdarúgó-válogatott esélyeit Gianluigi Buffon, azzal, hogy kivédte Adrian Mutu tizenegyesét a pénteki, románok elleni csoportmeccsen. Az olasz kapus teljesítményét nagyra értékelték az inforadio.hu olvasói is, ugyanis 9.4-es átlagosztályzatot adtak a több bravúrt is bemutató futballistának, aki ezzel az oroszok ellen mesterhármast szerző David Villa osztályzatát (9.2) is túlszárnyalta. A kapus az InfoRádiótól és a brit Sky Sportstól is 8-as értékelést kapott.

A Squadra azzurrából Buffonon kívül az egyenlítő gólt szerző Christian Panucci (7.2) teljesítménye nyerte el olvasóink tetszését, míg a legrosszabb értékelést Mauro Camoranesi és Gianluca Zambrotta kapta 5-ös átlaggal.

A román együttesből a legjobb átlagot a gólt szerző, majd büntetőt hibázó Adrian Mutu érte el honlapunk látogatóitól, a csatár 7.3-mal zárt, miközben az InfoRádió és a Sky Sports is 7-est adott teljesítményére. Kiemelkedett még az InfoRádió által a meccs legjobbjának is megválasztott Adrian Lobont (6.8), de ezt követően nagy a szakadék: Christian Chivu 5.2-es átlagot kapott az olvasóktól. Razvan Rat és Banel Nicolita 4-es alatti átlagponttal fejezte be a második kört.

Az értékeléseket megnézheti, ha ide kattint.

A holland együttes a franciák ellen is ellenállhatatlanul játszott, és 4-1-es sikerével már biztosította helyét a negyeddöntőben. Az inforadio.hu olvasóitól öt narancsmezes labdarúgó is 8-asnál jobb átlaggal zárt, ami a kiemelkedő játéknál jobb produkciót jelent. Az InfoRádió által a meccs emberének megválasztott Arjen Robbent látogatóink is a legjobbnak tartották (8.9), mögötte alig maradt le Wesley Sneijder (8.5), Ruud van Nistelrooy (8.4), Edwin van der Sar (8.1) és Robin van Persie (8.1).

A francia együttes legjobbja Franck Ribéry volt olvasóink szerint 7.4-es átlagával, míg a gólt szerző Thierry Henry 6.3-as átlaggal zárt. A többet is bakizó kapus Gregory Coupet az InfoRádiótól és a Sky Sportstól kapott 4-ese mellé az olvasóktól 3.8-as értékelést érdemelt. A négy gólt kapó védelemből egyedül a gólpasszt adó Williy Sagnol kapott 5-ösnél jobbat (5.6), de Claude Makelele, Jeremy Toulalan és Sidney Govou is 5-ös alatti pontokkal zárt.

Az osztályzatokat elolvashatja ide kattintva.

Az InfoRádió honlapján az Eb valamennyi meccse után értékelheti a labdarúgókat, a találkozót követő napon 12 óráig, míg az eredményeket ezt követően nézheti meg. A jelenlegi állást megnézheti, ha ide kattint.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×