eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Az inforadio.hu olvasói is nagyot csalódtak a németekben

Alaposan lepontozták az inforadio.hu olvasói a német válogatott játékosait a horvátok ellen 2-1-re elveszített labdarúgó Európa-bajnoki csoportrangadó után. Az összesített osztályzatok alapján a lengyel válogatott kapusa, Artur Boruc volt a csütörtöki játéknap legjobbja.

Nagy szórást mutattak az osztályzatok az inforadio.hu olvasói, illetve a Sky Sports és az InfoRádió Horvátország-Németország meccs utáni szavazásán.

Amíg a külföldi sportportál a horvátok két gólszerzőjét, Dario Srnát és Ivica Olicot látta a legjobbnak (8), addig az inforadio.hu olvasói Luca Modric teljesítményét értékelték a legtöbbre (8.0). Az InfoRádió nem adott 8-as osztályzatot egyetlen játékosnak sem.

A horvátok közül Niko Kranjcar bizonyult a leggyengébbnek az osztályzatok átlaga alapján (6.0), de még így is megelőzte a németek elfogadható teljesítmény nyújtó játékosait, Christoph Metzelder, Philipp Lahmot, Michael Ballackot és a gólszerző Lukas Podolskit.

Az inforadio.hu olvasói szerint Marcell Jansen borzalmasan szerepelt (2.3), de nem dicsekedhet pontjával Clemens Fritz sem (2.7), míg a legalacsonyabb összesített átlaga a kiállított Bastian Schweinsteigernek volt (3.67).

Nézze meg a meccs utáni összes osztályzatot itt!

Az Ausztia-Lengyelország meccs hőse egyértelműen Artur Boruc volt, még úgy is, hogy a hazaiak a hosszabbításban egy büntetőből egyenlítettek. A lengyel kapus az első bő negyed órában több hatalmas védést is bemutatott, teljesítményét a Sky Sport 9-essel, az InfoRádió 7-essel díjazta, az inforadio.hu olvasói pedig 7.2-re értékelték.

Az osztrákok legjobbja a 11-est értékesítő Ivica Vastic volt csaknem 7-es átlaggal.

A részletes értékelést itt tekintheti meg!

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×