eur:
389.52
usd:
362.64
bux:
67979.04
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Talmácsi: "Elképesztő káosz volt az edzésen"

A 125 kcm-es géposztályban világbajnoki címvédő Talmácsi Gábor a harmadik időt érte el a gyorsaságimotoros-vb hetedik, spanyolországi futamának első időmérő edzésén.

Az első helyen a spanyol Pol Espargaro végzett, a második a francia Mike di Meglio lett.

A második időmérő holnap délután, míg a futam rajtja vasárnap délelőtt 11 órakor lesz.

"Elképesztő káosz volt végig az edzésen: kimentem, két kört járattam az új motort, majd mentem egy gyors kört, de azt tapasztaltam, hogy gondok vannak a futóművel, az Aprilia nem fekszik rendesen az úton. A boxba hajtottam, majd újra a pályára, akkor meg kiderült, hogy csúszik a kuplung, alig bírtam körbemenni a ringen. Újra ki a boxba, mondtam, hogy cseréljék ki a kuplungot. Úgy tűnt, nincs esély, végül azonban csapattársam, Gadea szerelői is beszálltak, és hat perc alatt megoldották a problémát. Hat perc alatt - ez rekordidő. Persze, akkor rögtön nem volt időm ezzel foglalkozni, száguldottam vissza a pályára, hogy legalább egy gyors köröm legyen. Hát pont annyi volt. Ehhez képest szinte hihetetlen, hogy a harmadik helyen végeztem" - mondta Talmácsi Gábor.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Sorra töri át a vezető devizákkal szemben a fontos szinteket a forint, a magyar idő szerint délután 14 óra 30 perckor érkező amerikai munkaerőpiaci adatok azonban várhatóan ezúttal is komoly elmozdulásokat hoznak a részvény- és devizapiacokon egyaránt, ennek következtében pedig gyorsan változhat a kép a forint esetében is. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×