eur:
388.52
usd:
360.65
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Gattuso: "Minden meccsre úgy kell kifutni, hogy ott van a kés a fogunk között"

Gennaro Gattuso szerint a labdarúgó Európa-bajnokságot nehezebb lesz megnyerni, mint a két évvel ezelőtti világbajnokságot.

Az olasz válogatott középpályása kiemelte: az Eb "halálcsoportjából" is nehéz lesz továbbjutni, ezért óvatosságra inti a szurkolókat, hogy ne rugaszkodjanak el túlzottan a realitásoktól.

Az olasz együttes a világbajnoki második franciákkal, valamint a hollandokkal és a románokkal került egy csoportba.

"Úgy kell küzdenünk, ahogy a világbajnokságon tettük. Még ha esetleg ki is kapunk, akkor is harcolni kell, mindent beleadva" - mondta a Milan középpályása.

"Remek csapatunk van, de óvatosnak kell lennünk. A vb-n a legjobb teljesítményünkkel rukkoltunk elő, de szerencsénk is volt, amire szükség van. Az apró részletekre is fel kell készülni minden egyes meccsen, és nem azzal odaállni, hogy mi vagyunk a világbajnokok. Minden meccsre úgy kell kifutni, hogy ott van a kés a fogunk között" - emelte ki a tőle megszokott vehemenciával Gennaro Gattuso.

A középpályás szerint Luca Toni lehet a squadra azzura nyerőembere a kontinestornán. Gattuso úgy vélekedett, egyszerűen hihetetlen, ahogy a Bayern München csatára leveszi a legnehezebb labdákat is, megtartja azokat, majd kiválóan passzol. "Õ dönthet a javunkra" - hangsúlyozta.

Az olasz válogatott hétfőn a holland csapat ellen lép pályára először az Eb-n.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×