eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Új vezetőedzője lesz a Fradinak

Az InfoRádió értesülése szerint a szezon végén szinte biztosan távozik Zsiga Gyula vezetőedző a Ferencváros női kézilabdacsapatától.

Maglódi Lajos, az együttest működtető cég ügyvezetője az InfoRádiónak azt mondta, hogy nemrég átbeszélték a jövőt a trénerrel, és ez alapján azon dolgozik, hogy közös megegyezéssel felbonthassák Zsiga Gyula 2010 nyaráig érvényes szerződését.

Arra a kérdésre, hogy keresi-e már az új vezetőedzőt, Maglódi Lajos azt felelte: "Nézelődöm."

Az ügyvezető a többi között arról is beszélt, hogy a nyáron egy kulcsjátékos, Lucia Uhraková mindenképpen elhagyja az NB I-ben jelenleg harmadik helyen álló együttest.

Ugyanakkor egyáltalán nem biztos, hogy csak a szlovák válogatott beállós távozik, hiszen szinte mindegyik kézilabdázó iránt érdeklődnek a riválisok.

Az Üllői úti ingatlan sikeres pályázata és a szerdán aláírt szerződések alapján Maglódi Lajos arra számít, hogy az angol befektető - a bevett üzleti gyakorlatnak megfelelően - közvetlenül a határidő lejárta előtt utalja át a pénzt, a kézilabda-szakosztály pedig lehamarabb május végén rendezheti adósságát a játékosok felé.

"Egyelőre csak azt tudjuk, hogy jön pénz, de azt nem, hogy mennyi marad és pontosan mennyi jut kézilabdára" - tette hozzá az ügyvezető.

Zsiga Gyula az InfoRádió megkeresésére azt mondta, hogy valóban felvetődött a távozás lehetősége, de a szerződésbontás részleteiről egyelőre nem egyeztek meg.

"Ha nem tudunk megállapodni, akkor a szerződésem él" - tette hozzá a szakember.

Az FTC nemcsak a trénernek, hanem a játékosoknak is jelentős összeggel tartozik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Támadnak az oltásellenesek Magyarországon - Máris itt az első válasz a veszélyre!

Támadnak az oltásellenesek Magyarországon - Máris itt az első válasz a veszélyre!

Az oltásellenesség hazai helyzetéről készül felmérés a gyermek háziorvosi praxisokban, miután egyre több gyermekorvost jelentenek fel szülők amiatt, mert nem adnak mentesítést a kötelező védőoltások alól. Erről Kántor Irén, a Házi Gyermekorvosok Egyesületének (HGYE) új elnöke beszélt a Portfólio-nak egy háttérbeszélgetés után, amelyen többek között kiderült, hogy folyamatosan nő az országban a betöltetlen gyermek háziorvosi praxisok száma, ami jelenleg 150, valamint, hogy továbbra is magas, 62 év a szakmában dolgozó doktorok átlagéletkora. Szó volt az iskolai igazolásokról, az új ügyeleti rendszerről, valamint arról is, hogy a gyermek háziorvosok miként próbálnak meg harcolni az egyre nagyobb mértékű gyermekkori elhízással.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 08:53
×
×
×
×