eur:
388.64
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Az új angol futballidény legdrágább vételei - videókkal!

Az angol Premier League klubjai több mint 132 milliárd forintot költöttek 2007 nyarán játékos-vásárlásra. Nézze meg mit tudnak a legdrágább futballisták! Ismerkedjen meg azokkal a játékosokkal, akikért több mint tízmillió fontot fizetett új tulajdonosuk.

A nyár legdrágább szerzeménye a spanyol Fernando Torres, aki 21,5 millió fontért igazolt az Atlético Madridból a Liverpoolba.

A Manchester United 17 millió fontot utalt át a Bayern Münchennek az angol válogatott középpályás, Owen Hargreaves megszerzése fejében.



Máris az új Cristiano Ronaldónak tartják a portugál Nanit, aki - válogatottbeli társához hasonlóan - a lisszaboni Sportingból igazolt a Manchester Unitedbe. Tizenhétmillió fontért.

A nyár legdrágább angol csatára a Londonban klubot váltó Darren Bent lett. A Charlton Athletic korábbi játékosáért 16,5 millió fontot fizetett ki a Tottenham Hotspur.



Sir Alex Ferguson 2003 nyarán már szerződtetett egy brazil válogatottat, Kléberson személyében. A sokat sérült játékos nem váltotta be a reményeket - viszont nem is vette el Sir Alex kedvét a braziloktól. A menedzser januárban már megszerezte a Da Silva ikreket, most pedig 14 millió fontot adott a Portónak Andersonért. A mindössze 19 éves középpályás tagja volt nyáron a Copa América-győztes válogatottnak.



Florent Malouda hajdanán együtt játszott már Didier Drogbával az En Avant Guingamp együttesében. Most újra klubtársak lesznek - a Chelsea-ben! A világbajnoki ezüstérmes, a legutóbbi francia bajnokság legjobb játékosának megválasztott, egyébként Guayanában született középpályásért 13,5 millió fontot fizetettek a londoni Kékek.



Ryan Babel húszéves, de már 14 mérkőzést játszott a holland A válogatottban. 2004 februárja óta szerepelt az Ajax első csapatában - nyugodtan mondhatni, eddig egyedül az amszterdami klub létezett a számára. 11 és fél év után 11 és félmillió font ellenében hagyta el az amszterdami klubot, s került a Liverpoolhoz.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×