eur:
389.41
usd:
361.49
bux:
68418.28
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Az angolok mellett német, svájci, spanyol és magyar érdeklődők is vannak a Fradira

Drasztikusan csökkentett költségvetéssel vág neki a Ferencváros labdarúgócsapata a szombaton kezdődő az NB II-es bajnokságnak - hangsúlyozta az InfoRádiónak adott interjújában az FTC elnöke. Rieb György bízik abban, hogy az Üllői úti ingatlanra kiírt pályázat ezúttal már eredményesen zárul.

Milyen kapcsolatban állnak az angol befektető-jelölttel?

A tulajdonos Kevin McCabe fia, Scott McCabe, a Sheffield United igazgatója a hétvégén Magyarországon járt. Szombat este és vasárnap délelőtt tárgyaltunk, amely során megerősítették, hogy indulnak az Üllői úti ingatlantenderen. Az angolok örültek, hogy a KVI kitolta a pályázatok benyújtásának határidejét szeptember 17-re. Elhangzott továbbá, hogy még szeptember 17. előtt a Sheffield United szeretne együttműködési megállapodást kötni a Ferencvárosi Labdarúgó Zrt.-vel, amely az utánpótlás-nevelést és a játékosok cseréjét foglalhatná magában.

Mi történik, ha a megállapodás meghiúsul?

Több alternatívát is kidolgoztunk. Az angolok mellett német, svájci, spanyol és magyar érdeklődők is vannak az ingatlantenderen, ám ha a pályázat eredménytelen lesz, arra az esetre is vannak terveink.

Milyen anyagi helyzetben vágnak neki az NB II-es bajnokságnak?

A korábbihoz képest drasztikusan, 40-45 százalékkal csökkentettük a költségvetést. Ez a büdzsé nem hitelre, hanem a szponzori pénzekre, a reklámbevételekre, a játékoseladásból befolyó összegre, valamint a jegybevételre épül.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Bartók András: nagy húzásra készül a kínai elnök, az egész európai gazdasági közösséggel együttműködne

Bartók András: nagy húzásra készül a kínai elnök, az egész európai gazdasági közösséggel együttműködne

A kínai–európai kapcsolatok megerősítése lehet Hszi Csin-ping európai körútjának legfőbb célja – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok és Diplomácia Tanszékének oktatója. Bartók András arról is beszélt, hogy milyen témák kerülhetnek a középpontba a kínai államfő magyarországi látogatásán.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Ugrik az OTP!

Ugrik az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában óvatos emelkedést láthatunk. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén kiváló hangulatban indult a kereskedés, az OTP már több mint 1 százalékos pluszban van.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×