eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Fisichellát is hátrébb sorolták a Hungaroringen

A címvédő Fernando Alonso mellett a Renault-val versenyző Giancarlo Fisichellát is megbüntette és hátrébb sorolta a versenybíróság a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzése után.

A Reanult olasz pilótája amiatt kapott büntetést, mert a kvalifikációs tréning során feltartotta a Spyker japán versenyzőjét, Jamamoto Szakont.

Giancarlo Fisichella a döntés értelmében a nyolcadik helyett a 13. pozícióból rajtolhat a vasárnap délután két órakor kezdődő mogyoródi futamon.

Korábban a címvédő Fernando Alonsót is megbüntette a versenybíróság, így a McLaren spanyol pilótája elveszítette első helyét, és a hatodik rajtkockából vághat neki a viadalnak.

A testület azért döntött így, mert az időmérő edzés utolsó perceiben a McLaren spanyol pilótája a boxutcában feltartóztatta a mögötte várakozó Lewis Hamiltont, emiatt csapattársának már nem volt ideje arra, hogy javítson időeredményén és rajtpozícióján.

Az élről a vb-pontversenyt vezető Hamilton vághat indulhat, míg amásodik helyről a BMW-s Heidfeld, a harmadikról a Ferrarival versenyző Räikönnen kezdheti meg a futamot.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×