eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Alonso nem szól Hamiltonhoz - hungaroringi képgalériákkal

Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit pilótája a vasárnapi Forma-1-es Magyar Nagydíjon aratott sikere után arra panaszkodott, hogy csapattársa, a címvédő spanyol Fernando Alonso szombat óta nem beszél vele.

A fiatal versenyző elismerte, hogy hibát követett el az időmérő edzés során, amikor a harmadik szakaszban nem engedte el időben Alonsót, de mint mondta, már megbeszélte a történteket Ron Dennis csapatfőnökkel, és hibájáért elnézést kért.

Hamilton megjegyezte: a csapat döntéshozóinak kérése ellenére azért nem hagyta elmenni maga mellett a spanyolt, mert Kimi Raikkönen is ott volt, és őt mindenképpen maga mögött akarta tartani, később pedig Alonso kicsit lemaradt tőle.

A csapatot végül azért marasztalta el versenybizottság, mert a gyakorlás utolsó perceiben - amikor Alonso már Hamilton előtt haladt - a spanyol pilóta feltartotta csapattársát a boxban, így utóbbinak nem volt lehetősége még egy gyors kört menni.

A csapat nem szerezhetett pontot a versenyen, Alonsót pedig a hatodik helyre sorolták vissza a rajtnál.

"Nem gondolom, hogy bármelyik pilóta is feddhetetlen lenne ebben az ügyben" - jegyezte meg Ron Dennis.

Hamilton közölte, bocsánatot kért az érintettektől, a csapatfőnöktől leckét kapott, de Alonso egyszerűen nem beszél vele.

<

Hallani se? (fotó: www.inforadio.hu - Farkas Dávid) (képgaléria)

"Nehéz volt ma a versenyzésre koncentrálni. Nem tudtam, hogy a csapat engem utál, vagy csak azt a helyzetet. Ezzel együtt igyekeztem mosolyogni, biztatni a csapattagokat, hogy szedjük össze magunkat. Egyetlen ember volt, aki nem válaszolt..." - fogalmazott.

A spanyol pilóta ugyanakkor megjegyezte, pályafutása során eddig még soha sem fordult elő vele, hogy egy csapattársa "ártson" neki.

Alonso egy kérdésre válaszolva azt mondta: "nem tudja", hogy kitölti-e három évre szóló szerződését a wokingi istállóval.

Címlapról ajánljuk
Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meghaladja az egymilliót a gyógyszerfüggők száma Csehországban. Legtöbbször egyszerűen beszerezhető, legális gyógyszerek, fájdalomcsillapítók, altatók, szorongásra és depresszióra alkalmazott tabletták okoznak függőséget. Az állam tud a problémáról, mégsem tesz ellene – állítja a Kábítószer-fogyasztást és Függőségeket Vizsgáló Nemzeti Központ.

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 17:15
×
×
×
×