eur:
389.36
usd:
362.54
bux:
68033.59
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Búcsúzott az MTK az UEFA-kupától

Az MTK kiesett az UEFA-kupából, miután 1-0-ra kikapott az örmény MIKA vendégeként a selejtező első fordulójának visszavágóján. Az örmény csapat 2-2-es összesítéssel, idegenben szerzett góllal jutott tovább.

A magyar bajnokságot két forduló után vezető MTK az első félidő derekén egy kapushiba után került hátrányba az örmény MIKA Jereván vendégeként: Adamjan csapott le a Végh által kiejtett labdára, és a hálóba lőtt a 26. percben.

A szünet után a kék-fehérek aktívabbak voltak, és az 50. percben egyenlítettek, ám a román játékvezető les miatt nem adta meg a találatot.

A folytatásban is fölényben maradt a magyar gárda, de nem tudta bevenni a hazaiak kapuját, így 2-2-es összesítéssel, idegenben szerzett góllal a MIKA jutott az UEFA-kupa selejtezőjének második fordulójába.

A másik magyar induló, a Budapest Honvéd csütörtök este fél 9-kor a Bozsik Stadionban fogadja a moldovai Nistru Otaci együttesét. Az első mérkőzésen 1-1-es döntetlen született.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×