eur:
389.28
usd:
362.67
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Szinte egyszerre nősülnek a legnagyobb sztárok

Gondban az angol futballelit egy része: nem tudják, kinek az esküvőjén vegyenek részt a héten. Pénteken John Terry, szombaton Steven Gerrard, Gary Neville és Michael Carrick is megnősül. David Beckham tehetetlen.

A sort pénteken a Chelsea csapatkapitánya, John Terry kezdi, aki az angliai Woodstockban lévő Blenheim Palace-ben, az ország egyik legnagyobb, egyébként a XVIII. században épült épületében fogad örök hűséget ikergyermekei édesanyjának, Toni Polee-nak.

Esküvő 185 millió forintért

Az angol bulvárlapok szerint félmillió fontba, körülbelül 185 millió forintba kerül majd az esküvő a Terry családnak - de azért ne kezdjünk gyűjteni a javukra. A Chelsea csapatkapitánya körülbelül egy hónap alatt megkeresi ezt az összeget, nem szólva arról hogy - miként a Beckham család 1999-ben - eladták a lagzi fényképezési jogait a legnagyobb példányszámú angol bulvár hetilapnak, s ezért, szerénynek éppen nem mondható, egymillió font üti a markukat.

Az eseményre számos hírességet várnak, José Mourinho azonban, noha a hírek szerint éppen Terry az egyik kedvenc játékosa, kimentette magát. A portugál most is dolgozik: állítólag mindössze 2,5 millió fontért meg tudja szerezni Dárdai Pál világjáró csapattársát, Marko Pantelicset. A szerb csatárnak a Premiership lehet a nyolcadik profi liga, amelyben rugdossa a gólokat.

De vissza az esküvőhöz, mert ha Mourinho nem is lesz ott, Abramovics tiszteletét teszi. A klubtulajdon szóvivője szerint "Roman Abramovics kifejezi tiszteletét és elkötelezettségét a klub, s a csapatkapitány, John Terry iránt."

Terry és Toni Polee egyébként az esküvő után nászútra indulnak majd, amelyre kölcsönkapták a világ második legnagyobb jachtját, a Roman Abramovics tulajdonában lévő Pelarust.

Egy nappal a válogatott és a Chelsea csapatkapitányának esküvője után három további "háromoroszlános" is kimondja a boldogító igent.

Enrique Iglesias dalol az ifjú feleségnek

Steven Gerrard, a Liverpool csillaga a Londonhoz közeli Cliveden House-ban, egy a XVII. században épült, korábban az Astor család birtokában lévő, a mindenkori király, királynő által is nagy örömmel látogatott kastélyban tartja az esküvőjét. Gerrard gondoskodott műsorról is: meghívta leendő felesége, Alex Curran nagy kedvencét, a spanyol Enrique Iglesiast is.

Michael Carrick két társához képest szerényebb körülmények között esküszik, mint ahogy Gary Neville sem tart szükségesnek kibérelni egy kisebb palotát. A Manchester United csapatkapitánya a város katedrálisában veszi el Emma Hadfieldet, majd Buryben, az otthonukhoz közel ünnepelnek.

Beckham csak Madridból szurkolhat

Gary Neville egyetlen bánata, hogy egyik legjobb barátja, David Beckham nem vehet részt az esküvőn. Pedig a hátvéd volt Beckham esküvői tanúja 1999-ben, s azt tervezték, most szerepet cserélnek.

Ám a Real Madrid sztárja, aki a télen még el tudott menni Tom Cruise és Kathy Holmes olaszországi esküvőjére, egy nappal a csapat "bajnoki döntője" előtt nem mulathat még a legjobb barátja esküvőjén sem.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×