eur:
389.72
usd:
362.67
bux:
68068.25
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

A Milan megint reménykedik Ronaldinho megszerzésében

Trezeguet az Arsenalba, Milito a Juventusba, Suazo az Interbe készül, a Milan újra reménykedik Ronaldinho megszerzésében. Lendületben az olasz átigazolási piac.

David Trezeguet-t biztosan elveszíti a Juventus. A francia elégedetlen a klub szerződési ajánlatával, s Anglia felé veszi az irányt. Valószínű, hogy az Arsenalba kerül, ahol jó barátjával, Thierry Henryval alkothat majd ékpárt - ha a klubtörténet leggólerősebb játékosa mégis marad.

A Juve lehet, hogy elveszíti egy másik világbajnokát, Mauro Camoranesit is, aki ugyancsak elégedetlen a torinói egyesület által kínált feltételekkel. A Trezeguet-hez hasonlóan argentin születésű játékos havi 10 millió forintnak megfelelő fizetésemelést szeretett volna kapni. Kérőkben nincs hiánya: a Lyon és a Valencia is szívesen leszerződtetné.

Két argentin távozik, de jön helyettük egy másik: Gabriel Milito, a Zaragoza középhátvédje szinte már mindenben megegyezett a Juve képviselőivel. Az új edző, Claudio Ranieri szeretné a Benficánál kölcsönben lévő Fabrizio Miccolit visszavenni. Ugyanakkor, miután Iaquintát megszerezte a Juve, a klub nem érdeklődik Alberto Gilardino után, aki így lehet, hogy tőkeerős kérő hiányában, marad a Milannál.

Milan-lista: Eto'o, Ronaldinho, Émerson...

A BL-győztes piros-feketék első számú célpontja most Samuel Eto'o - noha a kameruni egyelőre tagadásban van a spanyol sajtóban. A Milan még nem mondott le Ronaldinho megszerzéséről sem, különös tekintettel arra, hogy az olaszok nagyon jól tudják: a brazil csillag viszonya megromlott klubtársaival.

Szinte érthetetlen, de a Milan visszavette a C ligából a 34 éves Ibrahim Bát, aki az ezredforduló környékén éveken keresztül volt már a csapat játékosa - de sérülései miatt nem tudott gyökeret verni.

A Milannak szüksége lenne a brazil Émersonra, aki azonban vasárnap még bajnoki mérkőzést játszik a Real Madridban. A Pumának becézett középpályás azonban nem vesztegeti az időt: állítólag már hétfőn Milanellóban lesz, orvosi vizsgálaton vesz részt.

A Milan és a Juve harcol Tiagóért, a Chelsea-t is megjárt középpályásért, aki mindenképpen távozni akar a francia Lyontól. A portugál ára 17-18 millió euró körül lehet.

Az Inter sem bánná Carlos Tevez érkezését

Az Inter elnöke, Massimo Moratti (hasonlóan több angol csapathoz) az argentin Carlos Tevezt szeretné megszerezni, s állítólag Sevcsenko felé is tett néhány lépést, de az ukrán szinte biztosan nem lesz az Inter tagja.

Az lehet ellenben a hondurasi David Suazo, aki nyolc esztendő után hagyja el Szardíniát a lombard fővárosba költözve. A Cagliari korábbi csatára 14 gólt szerzet az előző idényben.

Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×