eur:
389.37
usd:
362.74
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

A Milan bejelentkezett Ronaldinhóért: elképesztő pénzt ígérnek

Spanyol sajtóértesülések szerint a Milan 70 millió fontos (26 milliárd forintos), rekordajánlatot tett a Barcelonának Ronaldinhóért.

A brazil világklasszis még mindig nem hosszabbította meg szerződését a katalánokkal, és a spanyol lapok szerint amennyiben a hétvégén csapata elveszíti a bajnoki címet a Real Madriddal szemben, úgy komoly esély lehet a távozására.

A Barcelona jelenleg a második helyen áll a pontvadászatban, de végső sikeréhez a Real Madrid botlása is szükséges.

A Marca szerint Silvio Berlusconi 70 millió fontot, vagyis 103 és fél millió eurót különített el a transzferre, abban a reményben, hogy összehozhatja a Milánnál nagy álmát, a Kaká-Ronaldinho-Ronaldo támadóhármast.

Ez az összeg új világcsúcs is egyben, hiszen eddig az átigazolási csúcsot Zinedine Zidane tartja, aki 2001-ben 75 millió euróért szerződött a Juventustól a Real Madridhoz.

A spanyol sajtó azt is megemlíti, hogy a Barcelona berkein belül egyre nagyobb a feszültség Ronaldinho és csapattársai között, amit alátámaszt az a tény, hogy nem jelent meg csapata múlt heti, Espanyol elleni 2-2-es bajnoki mérkőzésén, illetve az, hogy nem vett részt a csapat edzésén sem.

Miután Samuel Eto'o a napokban kijelentette, hogy nem akarja elhagyni a katalán klubot (a kameruni játékos is a BL-győztes lombard alakulat tervei között szerepelt) a Milan vezetői ismét a brazil felé fordultak, aki azonban egyelőre nem kívánta kommentálni a pletykákat.

"Most szabadságra fogok menni, csak akkor döntök a jövőmmel kapcsolatban, amikor visszatértem" - nyilatkozta Ronaldinho az El Mundo Deportivónak.

Ezen fejleményekkel egyidőben Silvio Berlusconi elismerte, hogy a Milan ajánlatot tett a Chelsea-nak Didier Drogbáért, azonban a londoniak kijelentették, hogy az elefántcsontparti támadó nem eladó.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×