eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

"Hazudik, aki szerint Henry már a Barca játékosa"

Továbbra sem tudni, hol folytatja a pályafutását Thierry Henry, a 21. századi angol klubfutball eddigi legeredményesebb csatára. A francia csillag ügynöke az egyik brit bulvárlapban cáfolta azt az értesülést, hogy már meg is állapodott a Barcelonával. Ugyanakkor azt nem állítja, hogy Henry marad az Arsenalban.

Thierry Henry ügynöke, Jerome Anderson a legnagyobb példányszámú brit bulvárlapban cáfolta a tekintélyes France Football értesülését, amely szerint ő és Ferran Soriano, a Barcelona pénzügyi igazgatója dél-franciaországi találkozójukon megállapodtak a játékos klubváltásáról.

"Kategorikusan kijelentem, soha senkivel nem találkoztam a Barcelona tisztségviselői közül. Az egész merő kitaláció. Hazudik, aki azt állítja, hogy Thierry Henry már a Barcelona játékosa" - mondta.

Ugyanakkor az Európa egyik legtekintélyesebb futballmagazinjának tartott France Football azt írta, Anderson és Soriano már a vétzelárban és a szerződés időtartamában is megállapodtak: Henry 37 millió fontért, hároméves szerződést köt a Barcelonával.

Az angol ügynök perrel fenyegetőzött, és a nyomaték kedvéért hozzátette: évek óta nem járt Dél-Franciarországban.

A Barcelona - bár még a döntő forduló hátra van a spanyol bajnokságból - nagyon aktív az átigazolási piacon. Rengeteg játékost figyel -, és nagytakarításra készül eddigi keretében.

A katalán klub ügyeiben mindig nagyon jól tájékozott, barcelonai Sport úgy tudja, hogy a vezetőség a hét elején úgy döntött, nyolc játékosát elengedi a nyáron: Santi Ezquerro, Eidur Gudjohnsen, Thiago Motta, Giovanni van Bronckhorst, Rafael Márquez, Sylvinho, Edmílson és Lilian Thuram szolgálataira nem tart igényt.

A klub ugyanakkor nem kívánja elengedni Ronaldinhót, Zambrottát, Messit és Eto'ót, noha mind a négy játékost óriási összegekért szerződtetnék olasz vagy angol klubok.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×