eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Cannavaro visszatér Nápolyba?

Miután a hétvégén a Napoli csapata visszajutott az olasz élvonalba, ismét felerősödtek a találgatások: beváltja-e az ígéretét Fabio Cannavaro, a világ - a titulusok alapján - jelenlegi első számú futballistája, és visszatér-e anyaegyesületébe?

Cannavaro csodálatos éveket töltött a Napoliban, és soha nem titkolta, nagyon szeretné a pályafutását az égszínkék mezesek között lezárni.

Ismert róla, hogy pénze egy részét egy Nápoly környéki étteremláncba fektette, és hogy - barátja, Ciro Ferrara társaságában - jelentős összegeket fordít a nápolyiak megsegítésére.

Ám egyelőre nem akar visszatérni a Napoliba. "Fő célom, hogy megnyerjem a Bajnokok Ligáját, ha ez teljesül, majd akkor térek haza" - mondta.

Ügynöke, Gaetano Fedele még bővebb információkkal szolgált: "Fabio marad a Real Madridban, legalábbis minden jel erre mutat. Álma, hogy megnyerje a Bajnokok Ligáját, és erre a spanyol klubbal jó esélye van."

Fabio Cannavaro öccse, Paolo egyébként a Napoi játékosa - így a klub addig sem marad Cannavaro nélkül, ameddig a világbajnok nem dönt mégis a visszatérése mellett.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×