eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Angyal: "Hosszú és kemény út vár Janics Natasára"

Nagyon nehéz feladat vár Janics Natasára, ha indulni akar a pekingi olimpián - mondta az InfoRádióban a magyar kajak-kenu válogatott szövetségi kapitánya. Angyal Zoltán azután beszélt erről, hogy a kétszeres olimpiai aranyérmes versenyző a szegedi országos bajnokságon 500 méteren már jóval a táv vége előtt feladta a küzdelmet és mindössze a nyolcadik lett, míg riválisa, Kovács Katalin megnyerte a futamot, így indulhat a spanyolországi Európa-bajnokságon.

Az országos bajnokság női 500 méteres döntőjét Kovács Katalin nyerte meg, míg Janics Natasa feladta a küzdelmet. Hogyan értékeli a viadalt?

Meglepett, hogy így alakult. Előzetesen azt mondtam, hogy a két versenyző közel azonos szinten áll fizikailag, és az győzhet, aki idegileg jobban bírja. Kovács Katalin jól megoldotta a feladatot, nagyon rákoncentrált a versenyre, míg az utolsó métereken Janics Natasa lerakta a lapátot.

Beszélt Janics Natasával a verseny után?


Nem tudtunk beszélni. Gondolom, megviselte a vereség, magába zárkózott, de remélem, hogy fel tudja dolgozni. Készül az Európa-bajnokság 200 méteres egyesére, hiszen ebben a számban kivívta az indulási jogot.

Van-e esély arra, hogy a kétszeres olimpiai bajnok most felvegye a kapcsolatot volt edzőjével, Fábiánné Rozsnyói Katalinnal?

Az előzmények alapján erre kevés esélyt látok. Most úgy tűnik, hogy egyedül kell elkezdenie a felkészülést. Valószínűleg indulni szeretne az olimpián, de ehhez hosszú és kemény utat kell bejárnia. Egyedül felkészülni nem a legegyszerűbb. Õ ezt az utat választotta, remélem, hogy végig tudja járni.

A hírek szerint Fábiánné visszavonta korábbi ultimátumát, és visszafogadná a sportolót. Ezek után is biztos, hogy Janics Natasa kitart döntése mellett?

Örülnék neki, ha úgy döntene, hogy visszamegy az edzőnőhöz. Nem egy egyszerű döntésről van szó, át kell gondolnia.

Szerző: Kaposi Dávid

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

Az Európai Unióban a foglalkoztatottak 22,5 százaléka, míg Magyarországon 10,6 százalék dolgozott otthonról 2022-ben – derült ki az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzéséből. A tanulmány szerzője, Erdélyi Dóra az InfoRádióban elmondta: minél fejlettebb egy ország, annál inkább jellemzőbb a home office gyakorlata.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 19:53
2024. április 28. 18:28
×
×
×
×