eur:
395.32
usd:
356.58
bux:
0
2024. szeptember 13. péntek Kornél

Kemény Dénes: "Mindenkinek össze kell szorítania a fogát"

A Vasas 7-6-ra verte a férfi vízilabda ob I döntőjének első mérkőzésén a címvédő Honvédot szombaton. Kemény Dénes, a válogatott szövetségi kapitánya az InfoRádiónak elmondta: teljesen megérdemelt az angyalföldiek sikere. Az angyalföldiek meghatározó játékosai nagyon jól teljesítettek, míg a Honvéd kulcsemberei önmagukhoz képest keveset nyújtottak - tette hozzá.

A papírforma nem a Vasas győzelmét ígérte, így az angyalföldiek sikere meglepetés, talán még a Vasas szurkolóinak is - mondta az InfoRádiónak a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya a bajnoki finálé első, szombati találkozóját elemezve.

Kemény Dénes hozzátette: a mérkőzés képe alapján teljesen megérdemelt volt a Vasas sikere. A piros-kékek meghatározó játékosai nagyon jól teljesítettek, míg a Honvéd kulcsemberei pont fordítva, önmagukhoz képest keveset nyújtottak - emelte ki a szakember.

A szövetségi kapitány közölte: a klubmérkőzések fontosak, de nem sorsdöntőek a válogatott szempontjából.

Június 25-én kezdődik a válogatott nyári felkészülése, és a bajnoki találkozókon jól, illetve rosszul szereplő játékosokkal is lesz teendő - hangsúlyozta Kemény Dénes.

Mindenkinek össze kell szorítania a fogát, aki olimpiai bajnok akar lenni, vagy kétszeres, vagy háromszoros olimpiai bajnok kíván lenni - emelte ki a szakember.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Ausztriában máris itt a tél - kép, videó

Néhány napja még a hónapok óta tartó tűrhetetlen kánikula miatt szomjaztunk egy kis enyhülést, nyugati szomszédunkban talán nem is sejtették, milyen gyorsan és extrém módon teljesülnek a vágyak...
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×