eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Luca Toni elindult Firenzéből a Bayern felé

Luca Toni, a Fiorentinában az utóbbi két bajnoki évben 47 gólt szerzett világbajnok csatár hamarosan négyéves szerződést köt a Bayern Münchennel.

Hétfőn a Fiorentina hivatalos közleményben tudatta, hogy Luca Toni elhagyja az egyesületet.

Diego della Valle, a "Violák" elnöke megköszönte Toni az elmúlt két évben nyújtott szolgálatait. A csatár az első, Firenzében töltött szezonban az A liga gólkirálya lett, klubrekordot jelentő 31 góllal, a másodikban, sérülései ellenére, 16 találatig jutott. Tíz nappal ezelőtt megoperálták - a műtét jól sikerült, de a csatár kihagyja az olaszok június eleji, két Eb-selejtezőjét.

A román Adrian Mutuval az olasz élvonal legjobb csatárkettősét alkották. Jól érezte magát a csapatnál, s főleg a városban, de váltani akart: 30 évesen végre a Bajnokok Ligájában akar játszani.

Nem Toni lesz a bajorok első vétele az új szezonra. A nemrégiben lezárult idényben nagy csalódást okozó bajor klub már megszerezte Marcell Jansent, a válogatott balhátvédet, s állítólag előrehaladott tárgyalásokat folytat a világbajnoki ezüstérmes, francia Franck Ribéryvel is.

Címlapról ajánljuk
Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Sokkal több a megműveletlen hazai szőlőterület, mint a korábbi években. A probléma mára a nagy hagyományokkal és presztízzsel rendelkező borvidékeket is elérte. Az Agrárszektor főszerkesztője azt mondta az InfoRádióban, hogy folyamatosan romlik a munkaerő minősége is, miközben egyre több gazdaság veszteséges, így valószínűleg nehéz évek várnak a magyar borágazatra.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

Már meghallgatható a Portfolio Checklist vasárnapi különkiadása. A műsornak egyetlen témája volt: április első felében elszállt, és 18 havi csúcsig ugrott az arabica típusú kávé határidős jegyzése. A képet tovább bonyolítja, hogy a robusta kávé termékpiaci ára gyorsabban nőtt, mint az arabicáé, s így ismét konganak a vészharangok, hogy holnapra luxussá válik a mindennapi feketénk. A témáról Árok Gábort, a Coca-Cola HBC Magyarország kávé üzletágának vezetőjét kérdeztük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×