eur:
385.8
usd:
355.21
bux:
68404.4
2024. május 21. kedd Konstantin

Hajdú B. István: A Chelsea nem esik az Inter hibájába

A Chelsea várhatóan a kezdő sípszótól őrült iramot diktál, és nem követi el azt a hibát, amit korábban az Inter a Valencia ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének esti visszavágóján - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Hajdú B. István. A sportkommentátor szerint elképzelhető, hogy a Roma akkora meglepetést okoz ebben az évben, mint 2005-ben a Liverpool.

Technikailag többet tud a Bajnokok Liga negyeddöntőbeli ellenfél, a Roma és a Valencia a két angol sztárcsapatnál, a Manchester Unitednél és a Chelsea-nél - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Hajdú B. István.

A sportkommentátor kiemelte: a Chelsea fegyvere abban rejlett az első találkozón, hogy óriási prést fejtett ki ellenfelére, és őrült iramot diktált. Nem biztos, hogy a Valencia ezt tartani tudja kedd este - tette hozzá.

Hajdú B. István emlékeztetett, hogy az Inter elleni nyolcaddöntőben a Valencia feltűnően idegesen és bénultan játszott hazai pályán. A Chelsea nem esik ebbe a hibába, és nem tapogatózó játékkal vág neki az összecsapásnak - hangsúlyozta.

A sportkommentátor szerint a Mestallában nyerni nem könnyű feladat, de Vicente és Marchena hiánya komoly érvágást jelent a Valenciának.

Kulcsemberek hiányoznak a manchesteri védelemből

Hajdú B. István szerint a Manchester United úgy utazott múlt héten Rómába, hogy ha egy gólt lő, nem tud annyit kapni, hogy hazai pályán, az Old Traffordon ne legyen esélye. Rooney révén meg is szerezte a fontos találatot, és az egygólos hátrány nem ledolgozhatatlan - tette hozzá.

A Vörös ördögök játéka a stabil védekezésre alapult, és ebből a csapatrészből estek ki kulcsemberek - emelte ki a sportkommentátor. Hajdú B. István hozzátette: nem lesz könnyű feladat, hogy kapott gól nélkül megússza a tartalékos manchesteri védelem.

A sportkommentátor az első mérkőzés alapján a Roma továbbjutását várja, de a nemzetközi rutin a Manchester United mellett szól. Nem kizárt, hogy a Roma lesz a 2007-es év Liverpoolja - tette hozzá a szakember arra utalva, hogy az angol együttes 2005-ben kevésbé esélyesként diadalmaskodott.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×