eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Itt a férfi vízilabda-válogatott vébékerete!

Kemény Dénes szövetségi kapitány kihirdette a Melbourne-i világbajnokságra utazó válogatott keretét. A névsor: Szécsi Zoltán és Nagy Viktor (kapusok), Benedek Tibor, Biros Péter, Fodor Rajmund, Kásás Tamás, Kis Gábor, Kiss Gergely, Madaras Norbert, Molnár Tamás, Szivós Márton, Varga Dániel és Varga Dénes mezőnyjátékosok.

A válogatott hivatalos honlapjának Kemény Dénes elmondta: úgy ítélte meg, hogy jelenleg ez a 13 játékos alkotja a legerősebb csapatot. A bővebb, 19-tagú keretet már a jövő évi olimpiára tekintettel állította össze. A szövetségi kapitány szerint ennek összetételében is lehet változás, de az elmúlt néhány hónap tapasztalatai ennek szükségességét nem bizonyították.

Kemény Dénes elbeszélget a most kimaradt játékosokkal, és közli velük, hogy miben vár tőlük fejlődést a következő hónapokban ahhoz, hogy a sokmérkőzéses nyári Világliga-sorozatban újra számoljon velük.

A keretből most távozó játékosok: Baksa László (kapus), Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kiss Csaba és Steinmetz Ádám (mezőnyjátékosok).

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×