eur:
393.17
usd:
353.89
bux:
72415.44
2024. szeptember 5. csütörtök Lőrinc, Viktor

Beckhamet megleckéztetik Madridban

Nem csatlakozik a Los Angeles Galaxy labdarúgócsapatához David Beckham június 30., azaz jelenlegi szerződésének lejárta előtt - közölte Don Garber, az Egyesült Államok (MLS) labdarúgóligájának elnöke.

A Real Madrid angol futballistája a múlt héten döntött úgy, hogy elhagyja a spanyol gárdát, és a nyártól a tengerentúlon folytatja pályafutását.

Amikor kiderült, hogy Beckham távozik a szezon végén, Fabio Capello vezetőedző bejelentette: a középpályást többet már nem szerepelteti a Realban, csak az edzéseken vehet részt.

David Beckham erre jelezte, ha így áll a dolog, akkor már tavasszal szeretne új csapatához kerülni.

Felkérte jogászait, próbálják elérni, hogy a Real Madrid elengedje szerződésének lejárta előtt, ugyanis az amerikai profiliga 2007-es idénye áprilisban kezdődik.

Stephen Rodriguez, az MLS egyik szóvivője szerint a Los Angeles Galaxynak érdekében állna, hogy kivásárolja Beckhamet a szerződése utolsó szakaszából.

Sajtóértesülések szerint Beckham öt évre 250 millió dollárért írt alá a kaliforniai klubhoz.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Putyin triumfált az ukrán hadsereg fölött, új külügyminisztere van Ukrajnának – Háborús híreink csütörtökön

Putyin triumfált az ukrán hadsereg fölött, új külügyminisztere van Ukrajnának – Háborús híreink csütörtökön

Csütörtökre virradóra a fehérorosz légierő megsemmisített két orosz Sahed drónt, amelyek beléptek Belarusz légterébe. Vlagyimir Putyin a Keleti Gazdasági Fórumon mondott csütörtöki beszédében kijelentette, kudarcot vallott Ukrajna kurszki offenzívája, amellyel az ukrán hadsereg csak saját magát gyengítette meg. Az orosz elnök szerint az orosz társadalom csak erősebb lett a támadás nyomán, az ukrán haderő viszont hamarosan elveszítheti harcképességét. Putyin egy ironikus megjegyzésében azt mondta, Kamala Harrist támogatja az amerikai elnökválasztáson. Az ukrán parlament jóváhagyta Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter lemondását, utódja eddigi helyettese, Andrij Szibiha lett, akit már el is fogadott a törvényhozás.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×