eur:
389.62
usd:
363.58
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Mancininek kell Beckham

Immár nem csak Massimo Moratti, az Inter elnöke beszél arról, hogy szívesen látná David Beckhamet Milánóban. A kék-feketék edzője, Roberto Mancini tájékozódott, majd bólintott: ő is nagyon szeretné, ha az angol középpályás a következő idényre az Interhez kerülne.

Bár Roberto Mancini természetesen tudott a klubtulajdonos szándékáról, nem beszélt a levegőbe. Az edző tájékozódni kezdett.

Szerencséjére meglehetősen gyorsan kaphatott minden részletre kiterjedő, pontos információkat. Mancini egyik mentora ugyanis a svéd Sven-Göran Eriksson, aki a Sampdoriánál, majd a Laziónál is az edzője volt.

Eriksson - természetesen - éppen olyan jól ismeri Beckhamet is, mint Mancinit, 2001 és 2006 között, fél évtizeden keresztül szövetségi kapitány-csapatkapitány "felállásban" vezették az angol válogatottat

Mancini alkalmasint nem is a szakmai észrevételekre volt kíváncsi - ő is meg tudja ítélni, hogy Beckham a jobb oldali középpályás szerepkörében még mindig a világ egyik legjobbja, pontrúgásai aranyat érhetnek egy csapat számára -, a világ leghíresebb futballistája kapcsán az emberi oldal érdekelte.

Eriksson dicsérte Beckhamet, és ez Mancininek elég volt. Kijelentette, örömére szolgálna, ha David Beckham, miután a nyáron lejár a szerződése a Real Madridnál, a Bosman-szabály értelmében átigazolási díj megfizetése nélkül, átszerződne az Interhez.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×