eur:
393.59
usd:
368.47
bux:
66213.5
2024. április 24. szerda György

Wayne Rooneyt beidézték a rendőrségre

Wayne Rooney a világ legjobb csatára lenne, ha meg tudná fékezni az indulatait - mondja az angol futball több tekintélyes elemzője. A játékostársai ugyanakkor azt mondják, Rooney nem lenne ugyanolyan jó futballista, ha nem lobogna benne minden percben magasan a harci tűz. Lehet, hogy így van - de azért a pályán kívül nem ártana önmérsékletet tanúsítani. Nyolc hónapon belül másodszor idézték be a rendőrségre.

Legutóbb éppen ezen a héten járt a rendőrségen, beidézték őt október 15-ei botránya miatt. Akkor egy Manchester belvárosában lévő egyik éjszakai klubban okozott botrányt, az ökölvívó, Joe Calzaghe partiján. Rooney nehezményezte, hogy egy bulvárlap fotósa la akarta fényképezni...

A rendőrségi közlemény szerint "Nagy-Manchester rendőrsége beidézett egy 21 éves fiatalembert, az október 15-i incidenssel kapcsolatban."

A paparazzo egyébként nem sérült meg. Wayne Rooney legutóbb márciusban kapott idézést, egy diák bántalmazásával kapcsolatban.

Wayne Rooneyt 12 hónapon belül négyszer állították ki a futballpályákon - például a nyári világbajnokságon. Meglepő amit mond:

"Bármennyire furcsa is, az elmúlt időszakban - ha úgy tetszik, amióta a Manchester United tagja vagyok - kevesebb büntetést kapok, mint korábban. Igaz, szerencsétlenül jött össze rövid idő alatt a sok kiállítás. Elismerem, lehetnék bizonyos helyzetekben higgadtabb is. De féktelen győzni akarás vezérel, és ezt még azok sem vitatták, akik bíráltak."

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Pár órája elesett Novobahmutivka is, egy apró donbaszi település Ocseretinétől délre. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×