eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

FTC-elnök lenne Erdei Zsolt menedzsere

Dámosy Zsolt pályázik a Ferencvárosi Torna Club elnöki posztjára. Ezt a menedzser-üzletember pénteken jelentette be sajtótájékoztatóján.

Tervei szerint egy 12 fős elnöki tanácsadói csoport segítené munkáját. Elképzeléseit a közeljövőben megismertetné az FTC szakosztályaival, hogy a közgyűlésen már ismert jelöltként indulhasson.

Becslése szerint 1,5 milliárd forintra lenne szükség a klub rendbetételéhez. Hogy ezt hogyan és honnan lehet előteremteni, arra egyelőre Dámosy Zsolt sem tud választ adni, nincs kész koncepciója. Az InfoRádiónak nyilatkozva az üzletember csak azt tudta ígérni, hogy "gőzerővel" elkezdenének dolgozni a megoldáson.

Dámosy Zsolt elhibázottnak nevezte az utóbbi évek politikáját, amely - mint mondta - arról szólt, hogy befeketetőt találjon a klub bármi áron. Az üzletember úgy vélte: ha nem találnak megfelelő befektetők, akkor akár "idegen" pénz nélkül is meg kell próbálni rendbe tenni a Fradit.

A sajtótájékoztatón Horváth K. József, az FTC kommunikációs igazgatója Ináncsy Miklós nevében azt mondta, hogy a jelenlegi elnök szívesen ad tanácsot Dámosynak.

Az üzletember a menedzsere többek között az úszó Kovács Ágnesnek és a bokszoló Erdei Zsoltnak, emellett pedig elnöke a Budapesti Farkasok amerikaifutballcsapatának.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
OTP-vezérhelyettes: jó az új otthonfelújítási program, de lehetnek gyermekbetegségek

OTP-vezérhelyettes: jó az új otthonfelújítási program, de lehetnek gyermekbetegségek

Hol tart a Magyar Bankszövetség digitalizációs javaslatának implementációja? Pontosan hogyan kell értelmezni a 15 perces lakáshitel koncepcióját? Milyen pozitív, hosszú távú hatása lehet a júniusban induló otthonfelújítási támogatási programnak, és milyen gyermekbetegségek ütközhetnek ki a megvalósítás közben? Milyen hatást gyakorol a CSOK Plusz a lakáshitelezésre, meddig lehet fenntartani a jelenlegi kamatszinteket, ha nem csökkennek a hosszú oldali hozamok, és hol van az AI jelenlegi helye a lakossági bankolásban? Többek között ezekről a kérdésekreől beszélt Becsei András, az OTP vezérigazgató-helyettese, a Magyar Bankszövetség alelnöke a Portfolio Checklist podcastjéban, amelyet a Portfolio Hitelezés 2024 konferenciára kitelepült stúdióban rögzítettünk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×