eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Utolsó figyelmeztetést kapott a pólós őstehetség

A center Hárai Balázs, a balkezes Kiss Csaba, a kapusok közül pedig Baksa László maradt ki - jelentette be a hollandok ellen meccs után Kemény Dénes szövetség kapitány, miután kijelölte szűkített, 15 fős keretét a szeptemberi belgrádi Európa-bajnokságra.

A szakvezető azt mondta, hogy az oroszok elleni, briliáns játékot látva állt össze végleg a fejében a Szerbiába utazó társaság összetétele.

A hollandokkal vívott, dekoncentráltabb játékot hozó mérkőzés tapasztalatai csak annyit módosítottak, hogy a fegyelmezetlenkedő, végleg kiállított - így a válogatottat 4 percig emberhátrányba hozó - Varga Dénes tagja lett ugyan az Eb-csapatnak, de pénzbüntetést és utolsó figyelmeztetést kapott.

"Világversenyen egy ilyenen elmehet a meccs" - mérgelődött a szövetségi kapitány.

"Ráadásul nem ez az első kihágása. Végül kecske-káposzta döntést hoztam, fájdalmas pénzbüntetést róttam ki rá, és ha ez sem bizonyul elegendőnek, lemondok róla, bármennyire tehetséges is" - jelentette ki Kemény Dénes.
 
A tréner arról is beszélt, hogy még az Eb után visszakerülhet az is a válogatottba, aki most kikerült onnan.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×