eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Újra kupagyőztes a Kemény-gárda

Az olimpiai bajnok magyar férfi vízilabda-válogatott százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg a margitszigeti nemzetközi tornát. Kemény Dénes szövetségi kapitány együttese a záró napon 12-9-re győzött Hollandia ellen.

A kapitányi "vetésforgó" alapján ezúttal a három kapus közül Szécsi Zoltánt, a mezőnyjátékosokból pedig a balkezes szélsőt, Kiss Csabát és a center Hárai Balázst nélkülöző hazai gárda 2-0-ról felengedte riválisát 2-2-re, 4-2-ről 4-4-re, 6-4-ről pedig 6-6-ra.

A meccs második felében ugyanakkor már inkább az történt, mint a szlovénok (23-3) és az oroszok (14-4) ellen: szebbnél szebb magyar találatok sora következett.

Az első két negyed felejthető játéka után szükség is volt gólokra a harcos és végül ötgólos hátrányból szépítő hollandokkal szemben.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×