eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 28. vasárnap Szabolcs

Gera nem távozhat

Bryan Robson, az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő West Bromwich Albion vezetőedzője ismét megerősítette, hogy Gera Zoltán nem eladó.

A 27 éves válogatott játékos a napokban azt mondta, hogy - hasonlóan a Manchester Unitedhez szerződött lengyel kapushoz, Tomasz Kuszczakhoz - a Premier League-ben szeretné folytatni a pályafutását.

"Zoltánt még két évig szerződés köti hozzánk és garantálom, hogy nem megy sehova - mondta a BBC internetes honlapján Robson. - Tomasz az egyetlen, aki elhagyhatta az együttest."

Gera Zoltán már a nyár folyamán - az élvonalból történt kiesés után - jelezte, hogy távozni szeretne, de a tréner visszautasította a kérést.

A magyar játékos ezzel együtt azt mondja: profi futballista és a WBA nagyon fontos a számára, így ha maradnia kell, akkor is mindent megtesz majd a csapat sikeréért.

"Sokan kérdezgetik, hogyan viselem, hogy csak a másodosztályban játszhatok - fogalmazott. - Be kell ismernem, hogy nehezen, hiszen többször is hangoztattam: szerintem az élvonal mezőnyéhez tartoznék. Ezt megerősíti az, hogy több PL-klub is érdeklődik irántam. Ha azonban a vezetők úgy döntöttek, hogy nem engednek el, itt kell bizonyítanom."

Gera Zoltán eddig a birminghami gárda mindhárom bajnokiján pályára lépett, a Cardiff elleni 1-1-re végződött meccsen pedig gólt is szerzett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×