eur:
393.42
usd:
367.76
bux:
66370.62
2024. április 24. szerda György

Botrány a Valenciánál: Ayala távozhat

A klub kritizálása miatt a vezetők fegyelmi eljárást indítottak a Valencia argentin válogatott futballistája, Roberto Ayala ellen.

A 33 éves játékos azt vetette nyilvánosan az elöljárók - Juan Bautista Soler elnök és Amedeo Carboni sportigazgató - szemére, hogy a megbeszéltek ellenére nem ajánlottak neki szerződéshosszabbítást, azaz becsapták.

"A pályafutásom végéig itt akartam maradni, de ez az álom szertefoszlott, mert bizonyos emberek nem tartották be a szavukat. Ezek után kényszerűségből, de közöltem az illetékesekkel, hogy távozni akarok" - jelentette ki egy pénteki sajtótájékoztatón Ayala.

A vezetők az elhangzottakra reagálva annyit mondtak, hogy a futballistát jobban érdekli a pénz, mint a játék, és fegyelmi eljárást indítottak ellene.

Ayala 2000-ben a Milantól szerződött a kikötővárosi gárdához, mostani szerződése pedig a szezon végéig szól a Valenciához.

A spanyol bajnokság legutóbbi bronzérmesénél azért is igen feszült a hangulat, mert a gárda szerdán a BL-selejtező harmadik fordulójában 1-0-ra kikapott a Salzburg otthonában.

Ha a Valencia - a selejtező egyik legerősebb csapataként - nem jut a főtáblára, az igen súlyos veszteséggel járhat, akár néhány kulcsjátékos eladásához is vezethet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×