eur:
393.16
usd:
363.2
bux:
73745.69
2024. július 29. hétfő Flóra, Márta

Lassan erősödik a Milan

A Milan megvette a Parma 25 éves védőjátékosát, Daniela Bonerát. A Parma csapatától igazolt válogatott labdarúgó vételárát a két klub nem hozta nyilvánosságra. A szerződés 2010 nyaráig szól. Daniela Bonera jobbhátvéd, de csapatában már többször játszott középső védőt is.

A Milan Bonera leigazolásáig csak eladóként volt jelen a játékospiacon. A piros-feketék már a nyár elején eladták az Aranylabdás Andrij Sevcsenkót a Chelsea-nek, Rui Costa hazatért Portugáliába a Benficához és elbúcsúzott Milánótól a holland válogatott Jaap Stam is.

Természetesen Bonera leigazolásával nem ért véget a Milan nyári átigazolási "hadművelete". Olasz lapértesülések szerint a Milan kész egy bőkezű ajánlattal tesztelni a Juventus azon elhatározását, miszerint nem adják el két meghatározó játékosukat, Zlatan Ibrahimovicot és Gigi Buffont.

A piros-feketék vezetői mindkét labdarúgót szeretnék a San Siroba csábítani, és ezen a héten már le is tettek az asztalra egy 25 millió font értékű ajánlatot.

A svéd jönne, Buffon maradna

Ibrahimovic ügynöke, Mino Raiola nemrégiben figyelmeztette a torinóiakat az elhúzódó tárgyalások miatt, és minden jel arra utal, hogy a svéd csatár elvágyódik.

Ezzel ellentétben Buffon képviselője kijelentette, ügyfele felkészült arra, hogy ebben a szezonban a Serie B-ben játsszon.

A jól értesült olasz lapok szerint, ha a Juventus kikosarazza a Milant Ibrahimovic esetében, akkor az Udinese világbajnok csatára, a 26 éves Vincenzo Iaquinta lenne az első számú célpontja Berlusconi csapatának.

Crespo is jöhet

Ha ez az igazolás se jönne létre, akkor a Milan vezetői a Chelsea-hez fordulnak és megpróbálják visszahívni Hernan Crespót, aki a héten egy hosszabb interjúban megerősítette: nagyon szívesen visszatérne Olaszországba, kedvenc mestere, Carlo Ancelotti csapatához.

A Milan már megtette hivatalos ajánlatát a Bayern München brazil csillagáért Zé Robertoért. A 32 éves, jelenleg sérült játékos szívesen igazolna Milánóba, de a német klub is szeretné megtartani klasszisát.

Címlapról ajánljuk

Kalas Vivien: a politikai viták miatt súlytalanabb pozíciót kaphat az Európai Bizottságban Várhelyi Olivér

A biztosl portfóliók elosztásánál számítani fog, hogy vita van Magyarország és az Európai Unió között, és a magyar kormányfő és a magyar kormánypárti képviselők nem támogatták Ursula von der Leyen újraválasztását – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont Európa Stratégia Kutatóintézetének főreferense.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×