eur:
393.16
usd:
363.2
bux:
73745.69
2024. július 29. hétfő Flóra, Márta

Az UEFÁ-t nem érdekli a Fradi kizárása

Az UEFA nem kíván beavatkozni az Ferencváros futballcsapatát érintő kizárás ügyébe - nyilatkozta az európai szövetség egy neve elhallgatását kérő munkatársa az InfoRádiónak.

Az Európai Labdarúgó Szövetség egy neve elhallgatását kérő illetékese az InfoRádióban azt mondta: az UEFA állásontja szerint magyar belügyről van szó és az UEFÁ-nak abban nincs joghatósága.

Hozzátette: eddig nem érkezett megkeresés az FTC-től, hogy az Európai Labdarúgó Szövetség foglaljon állást amiatt, hogy a Ferencváros tisztázatlan körülmények között az NB II-ben kezdi az új szezont.

Az illetékes azt válaszolta az InfoRádiónak, hogy egy ilyen megkeresés esetén azt visszaküldenék és azt javasolnák a klubnak, hogy a saját nemzeti labdarúgószövetségénél, azaz az MLSZ-nél éljen panasszal.

Petró László, az egyesület ügyvédje korábban bejelentette: a csapat kizárása miatt az ügyészséghez, polgári bírósághoz, illetve az európai szövetséghez fordul jogorvoslatért.

Címlapról ajánljuk

Kalas Vivien: a politikai viták miatt súlytalanabb pozíciót kaphat az Európai Bizottságban Várhelyi Olivér

A biztosl portfóliók elosztásánál számítani fog, hogy vita van Magyarország és az Európai Unió között, és a magyar kormányfő és a magyar kormánypárti képviselők nem támogatták Ursula von der Leyen újraválasztását – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont Európa Stratégia Kutatóintézetének főreferense.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×