eur:
393.32
usd:
363.35
bux:
73745.69
2024. július 29. hétfő Flóra, Márta

Ártatlannak vallja magát a Tour-győztes

Floyd Landis, a vasárnap zárult Tour de France amerikai győztese tagadja, hogy bármilyen tiltott szer segítette volna franciaországi sikerében.

"Fogalmam sincs, hogy mi a magyarázat a pozitív doppingtesztemre. Hogy az a vizsgálatot végzők hibájából adódott vagy több dolog szerencsétlen együttállásának következménye, esetleg én hibáztam, nem tudom" - mondta telefonos sajtókonferencia keretében a Phonak tengerentúli kerekese

Landis hangsúlyozta: biztosan nem külső forrásból származott a lebukását eredményező tesztoszteron.

Arra - a kissé naiv - kérdésre, hogy használt-e valamilyen tiltott teljesítményfokozót a Tour alatt, Landis egyértelmű nemmel válaszolt.

Ha a 30 éves versenyző B próbája is pozitív eredményt hoz, biztosan megfosztják első helyétől, és ő lesz a világ legnagyobb hagyományokkal rendelkező kerékpáros viadalának első olyan győztese, akit dopping miatt utólag diszkvalifikálnak.

Ebben az esetben az eredetileg második spanyol Oscar Pereiro Siót hirdetik ki bajnoknak.

Címlapról ajánljuk

Kalas Vivien: a politikai viták miatt súlytalanabb pozíciót kaphat az Európai Bizottságban Várhelyi Olivér

A biztosl portfóliók elosztásánál számítani fog, hogy vita van Magyarország és az Európai Unió között, és a magyar kormányfő és a magyar kormánypárti képviselők nem támogatták Ursula von der Leyen újraválasztását – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont Európa Stratégia Kutatóintézetének főreferense.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
Esni kezdett a forint, meglódult a dollár

Esni kezdett a forint, meglódult a dollár

A múlt heti nagy hullámvölgy után hétfőn reggel stabilan kezdett a forint a főbb devizákkal szemben, aztán esésbe váltott, miközben meglódult a dollár. Az euró jegyzése délutánra 393 közelébe, a dolláré 363-ig emelkedett. Amint makronaptárunkból kiderül: egy kifejezetten mozgalmasnak ígérkező hét indult és holnaptól kell nagyon résen lenni, és elsősorban az Egyesült Államok felőli adatokra kell figyelni, amelyek akár nagy kilengéseket is hozhatnak a főbb devizákon és a piaci hangulaton keresztül a forintnál is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×