eur:
394.58
usd:
365.04
bux:
65436.45
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

A két sztárcsatár sem hagyja el a Juventust?

Nem hagyja el a másodosztályba visszasorolt Juventust Pavel Nedved, az olasz bundabotrányba keveredett klub cseh futballsztárja.

A 33 éves középpályás annak ellenére döntött a Serie B mellett, hogy hívta a Monaco, ráadásul szaúdi és katari klubok is megkeresték.

A prágai sajtó szerint elképzelhető, hogy Nedved - korábbi szándékai ellenére - folytatja pályafutását a válogatottban, amely már a csoportkör után búcsúzott a németországi világbajnokságon.

Az újonnan kinevezett vezetőedző, Didier Deschamps szerint David Trezeguet és Zlatan Ibrahimovic is marad az együttesben.

"Több játékost nem engedünk el a klubtól" - mondtaa francia szakember a La Gazzetta dello Sport című olasz napilapnak, hozzátéve, jövőre visszakerülnek a Serie A-ba, hogy aztán újra harcban legyenek a különböző címekért.

Az együttestől már több meghatározó játékos távozott, Lilian Thuram a Barcelonában, míg Fabio Cannavaro a Real Madridban folytatja.

 A bundaügyben született másodfokú - a korábbihoz képest enyhébb ítéleteket hozó - határozat szerint a Juventus a korábbi 30 helyett 17 pont levonással vág neki a másodosztálynak, továbbá megfosztották két legutóbbi bajnoki címétől. Az idei aranyérmes így az Inter lett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Itt az új kamatmentes hitel a cégeknek, meghirdették a feltételeket

Itt az új kamatmentes hitel a cégeknek, meghirdették a feltételeket

Megjelent és április végétől rendelkezésre áll a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások részére az európai uniós forrású KKV Technológia Plusz Hitelprogram, amely nulla százalékos fix kamat mellett kínál kedvező finanszírozást új fejlesztésekre és értéknövelő beruházásokra – jelentette be a Magyar Fejlesztési Bank. A 155,54 milliárd forint keretösszegű program az MFB Pont Plusz hálózaton keresztül, az MBH Bank és a Gránit Bank megkülönböztetett fiókjaiban lesz elérhető.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×