eur:
394.26
usd:
364.41
bux:
73439.06
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Bedák Zsolt már biztosan érmes

Remekül kezdődtek a plovdivi ökölvívó Európa-bajnokság szerdai negyeddöntői, miután az 54 kilósok között szereplő Bedák Zsolt nagyszerű teljesítménnyel legyőzte az ukrán Olekszander Kiricsenkót, így már biztosan éremmel zárja a kontinensviadalt.

Az idősebb Bedák-fivér kedden óriási csatában győzte le az örmény Gabriel Tolmajant a nyolc közé jutásért, így nagy kérdés volt, mennyit vett ki belőle az a csata az ukránok világbajnoki bronzérmese elleni meccs előtt. A szerdai összecsapás alapján úgy tűnt, nem sokat, hiszen Szántó Imre tanítványa ismét remekelt és 36:19-re győzött.

"Sokáig szoros volt a meccs, két menet után még döntetlenre álltak, de a harmadik periódustól Zsolt uralta a ringet, egyszer meg is rendítette riválisát, majd biztosan győzött" - mondta az összecsapás után Balzsay Károly szövetségi kapitány.

"A nézőknek nagyon tetszett a mérkőzés, amelyen Zsolt a harmadik menet második felétől egyszerűen kisöpörte az ukránt a ringből" - jegyezte meg elégedetten Csötönyi Sándor, a magyar szövetség elnöke.

A szerdai program további részében még három magyar lép kötelek közé az elődöntőbe jutásért: előbb Kurtucz Csaba a plusz 91 kilósok között, majd a tavalyi, mienjangi vébén második Bedák Pál (48 kg), végül pedig Szellő Imre (81 kg).

Címlapról ajánljuk
Egy olimpia arról szól, hogy merjen álmodni az ember
Palasics Kristóf

Egy olimpia arról szól, hogy merjen álmodni az ember

Lendületet adhat a magyar férfi kézilabda-válogatottnak Argentína magabiztos legyőzése, a játékosok már Norvégia ellen készülnek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×