eur:
392.39
usd:
365.61
bux:
66761.63
2024. április 26. péntek Ervin

A futball is érdekli a Fradi területére pályázó céget

A Kincstári Vagyoni Igazgatóság által meghirdetett, az Üllői úti hat plusz két hektáros terület hasznosítására kiírt meghívásos közbeszerzési pályázatra jelentkezett egyetlen cég, azaz a spanyol HI Grupo Kft. közzé tette beadványát.

A sport területén a vállalat hat pontban fogalmazta meg terveit: garantálni az FTC labdarúgó Zrt. működésének folytonosságát, biztosítani a labdarúgás jövőjének pénzügyi fedezetét, szükség esetén a spanyol futballban szerzett tapasztalatok felhasználása a szakmai munka elősegítésére, teljesíteni a pályázatban megfogalmazott, az UEFA előírásoknak is megfelelő stadion-felújítást, a stadion közvetlen közelében létrehozni egy olyan sportcentrumot, amely kulturált sportolási és szórakozási lehetőséget kínál, valamint erősíteni szeretnénk Puskás, Kubala és Kocsis örökségét, amely hozzájárult a két ország sportjának nemzetközi elismeréséhez.

Az ingatlan fejlesztésben a HI Grupo mindenképpen olyan munkát szeretne végrehajtani, amely példaértékű lehet a teljes IX. kerületben.

Magyar cég nem adta be a szükséges dokumentumokat, így a zöld-fehérek egyetlen potenciális megmentője jelenleg a spanyol vállalat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×